4/01/2016

video ➤ de onverwachtse terugreis

Etihad Airways it is
Wij zijn alweer een klein maandje thuis en aangezien we binnen een maandje een vervolg gaan geven aan onze wereldreis kunnen we nu nog even sleutelen aan onze pagina. Hieronder nog het bericht wat we gedeeld hadden nadat we net thuis waren gekomen! Het was een onvergetelijk moment, vrienden en familie na een jaar weer terug zien


19 - 02 - 2016 | Hallo allemaal!


Wij hebben een reis van 40 uur achter de rug, we zijn gisteren namelijk in het diepste geheim naar Nederland gevlogen! Na bijna een jaar reizen, konden we niet meer wachten om onze families en vrienden weer eens te zien!


Nadat Jelles en Manon waren vertrokken, kwam dit gevoel sterker dan ooit. Het reizen in Nieuw-Zeeland was klaar voor ons, we hadden alles gedaan en gezien wat we wilden. We stonden voor een dilemma, gaan we voordat we in Australië gaan reizen ...eerst naar Nederland? En vervolgens na een maand of twee in Nederland te hebben doorgebracht met ons laatste geld tickets en visums voor Australië kopen? (nadeel is echter wel dat we dan blut in Australië aankomen.)
Of gaan we proberen de heimwee weg te stoppen en vliegen met een leuk bedrag vanuit Nieuw-Zeeland naar Australië..


Nee, ons gevoel dat we eerst lekker naar huis moesten gaan was te sterk! Twee weken geleden hebben we de knoop doorgehakt en hebben gelijk tickets geboekt, maar dan wel zonder iets tegen iemand te zeggen, leek ons wel een leuke verrassing.


We moeten even tijd doorbrengen met iedereen die we hebben gemist, pas dan kunnen we weer van het reizen en Australië genieten! We staan straks in Australië gelijk weer voor een grote uitdaging, zo snel mogelijk werk zoeken om vervolgens een busje te kunnen kopen en in heel Australië rondtoeren!
Op Schiphol heb ik Manon even een berichtje gestuurd, of ze toevallig ons over twee uurtjes op het station in Goor even af kan zetten bij de ouders van Ruud, Manon snapte er totaal niks van hihi!
Nou, daar gingen we gisteren, met de trein van Amsterdam naar Goor. Gelukkig had ik het dekentje uit het vliegtuig meegenomen, Jezus, wat koud! Het voelde vreemd om weer hier in Nederland te zijn. Overal net geklede Nederlanders om ons heen in de trein, druk met hun mobieltjes en laptops onderweg naar huis. Leuke gesprekken in de trein gehad, mensen waren nieuwsgierig naar waar we geweest waren met die zware backpacks. Zo leuk, ze vonden het nog bijna spannender dan ons dat we onze families gingen verrassen.


Het was zo'n onwijs gaaf moment om onze families weer te zien! Ze waren er heilig van overtuigd dat we nog aan de andere kant van de wereld waren...


Hieronder een filmpje van onze stiekeme terugreis!
Heel veel liefs


Reacties