5/23/2015

breaking, wij zijn verhuisd!
BREAKING! Wij zijn verhuisd

Omdat wij het schrijven over onze avonturen ontzettend leuk zijn gaan vinden en ook merken dat het zeer gewaardeerd word, hebben wij besloten over te stappen naar een weblog pagina. Hierdoor hebben we meer bewegingsvrijheid. Lees snel meer!Onze vernieuwde avonturen pagina gaat nu door het leven als explorendo.blogspot.nl 

De manier waarop wij onze belevenissen met jullie delen zal hetzelfde blijven. Het enige verschil is dat je nu via onze huidige Facebook pagina doorverwezen word naar onze nieuwe pagina. Echter is en blijft het altijd mogelijk te reageren via je eigen facebook account. Dus stel je bent ingelogd op je facebook pagina en vind het leuk een reactie te plaatsen onder een nieuw bericht, dan doe je dat automatisch met je facebook account.

Er ook wel eens aan gedacht? Zo'n wereldreis? Of iemand bij jou in de buurt? Zeg het voort; we zijn van plan om extra te gaan schrijven over het informatieve gedeelte wat je allemaal tegenkomt onderweg. Waar moet je zoal aan denken? 

In ieder geval willen we jullie alvast bedanken voor al jullie lieve berichtjes en reacties tot nu toe. We zijn amper 7 weken onderweg en je kan nog heel wat delen en reistips van onze kant verwachten, met hopelijk nog veel leuke en informatieve verhalen.   

Geniet van onze intro (opgenomen in Pai)

Groetjes,

Explorendo - Ruud & Elisabeth
Reacties